• Türkçe

Panel, Özet ve Tam Metinlerin yer aldığı sempozyum kitapçığı yayınlanmıştır.

İndirmek için tıklayınız.

Tam Metin Gönderimi

“I. Uluslararası Kanuni Sultan Süleyman Sempozyumu” unda sunulan panel ve bildirilerden oluşan  bir kitabın basımı planlanmaktadır. Basılacak kitap, tam metin ve bildiri özetlerinin yer alacağı iki bölümden oluşacaktır. Kitapta çalışmalarının tam metinlerinin yayınlanmasını isteyen katılımcılar, sempozyumda sunmuş oldukları panel çalışmasını veya bildirilerin tam metini en geç 31 Mayıs’a kadar info@kanunivakfi.org adresine göndermelerini gerekmektedir.
31 Mayıs’a kadar gönderilen tam metinler gerekli hakem değerlendirmesinden sonra sempozyum kitapçığında yer alacaktır.
Bu tarihe kadar tam metin göndermeyenlerin bildirileri ve tam metin gönderip hakem değerlendirilmesi sonucu kabul edilmeyen bildirimler sempozyum kitapçığında özet olarak yer alacaktır.

NOT: Tam metinler hakemli bilimsel dergide yayınlanabilecek formatta (özet, giriş, yöntem, bulgular, sonuçlar, kaynaklar) ve yazım kuralları APA 6'ya göre olmalıdır.

Sempozyum Programı

Sempozyum taslak programı ilan edilmiştir.

Poster Bildiri Kuralları

• Poster bildiriler 70x100 ebatlarını geçmeyecek şekilde hazırlanmaladır.
  • Poster sahipleri poster basımlarını kendileri yaptıracaklardır.
  • Posterler 25 Nisan 2018 gün boyu sergilenecek gün sonunda oturumda poster sahipleri posterlerinin başında bulunarak çalışmaları konusunda katılımcılara bilgi vereceklerdir.

Özet gönderim tarihi 13 Nisan 2018 tarihinde kadar uzatılmıştır.

Dear Colleagues ,

1st International Kanuni Sultan Suleyman Symposium is an open access, peer-reviewed and refereed academic organisation aims to provide an intellectual anvironment for the international scholars from varius disciplines such as history, law, international relations, literature, health and education studies.

The symposium will be hold on 24-26 April 2018 in Karadeniz Technical University, Trabzon, Turkey.

Symposium Honorary Chairmen;
Süleyman SOYLU, Minister of Interior
Yücel YAVUZ, Governor, Trabzon
Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Mayor, Trabzon
Prof. Dr. Süleyman BAYKAL, Rector, KTÜ
Av. Ahmet Metin GENÇ, Mayor, Ortahisar

Congress Chairman;
Prof. Dr. Ali BAKİ, Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı
President of Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman Foundation

Important Dates

• Beginning of Abstract Sumbissions
    26 October 2018
  • Deadline for Abstract Submission
    13 April 2018

• Proceedings will be announced on web page as they are accepted.
  • Symposium Program Announcement
    15 April 2018